Humanitarna događanja u prosincu

Srijeda, 11.12.2019.

Zahvaljujemo brojnim donatorima koji su ili će tijekom prosinca pokloniti donacije za korisnike U.Z.O.R.-a i time podržati rad Udruge!

Hvala Fitness centru Active Rijeka na organizaciji humanitarnog natjecanja "Snagom protiv nasilja" uz podršku Jadran galenskog laboratorija, Ženskom Lions klubu Korzo Rijeka na tradicionalnoj humanitarnoj akciji, Studencu d.o.o. na donaciji proizvoda i brojnim drugima.

Zahvaljujemo i svima koji aktivno sudjeluju u pripremi nadolazećih humanitarnih događanja, Udruzi "Projekt +/-60" na organizaciji donacijsko glazbeno plesne večeri "Zvjezdana prašina" u subotu 14.12. u 20,00 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni kojom će se prikupiti sredstva i poklon bonovi za potrebe korisnica/ka "Savjetovališta i skloništa za žene i djecu žrtve nasilja u obitelji", organizaciji Erasmus Student Network Rijeka na inicijativi za prikupljanje donacija za „Laboratorij za učenje" tijekom humanitarne modne revije u Flamingo sweet & wine baru u petak, 13.12., s početkom u 20 sati.

Zahvaljujući volji i velikodušnosti, mnogih sugrađana/ki, u U.Z.O.R-u smo sakupili i veliki broj donacija, u odjeći za djecu i žene, koje prevazilaze potrebe naših korisnika te ih u ponedjeljak, 23.12. dijelimo  svima kojima je to potrebno! Posjetite nas i izaberite nešto za sebe!