Mindfulness za stručnjake

Petak, 4.9.2020.

U.Z.O.R. započinje novi ciklus radionica Mindfulnessa, namijenjen stručnjacima koji u okviru svoga radnog vremena rade s nezaposlenim osobama, pripadnicima marginaliziranih
skupina, na područjima povećanja zapošljivosti i socijalnog uključivanja.

Kako znamo da pomagačka zanimanja mogu biti iznimno stresogena, odgovornost je društva jačati zaštitne faktore u prevenciji stresa na poslu i učiniti dostupnim efikasne programe prevencije. Jedan od znanstveno dokazanih načina prevencije stresa na poslu i smanjenja rizika za sagorijevanje na poslu je trening mindfulnessa. Mindfulness ili usredotočena svjesnost predstavlja obraćanje pozornosti na poseban način: namjerno, svjesno, u sadašnjem trenutku, bez prosuđivanja (Jon Kabat Zinn). Vježbat ćemo zajedno!

Radionice se održavaju svakog drugog četvrtka od 14 do 15,30 sati u prostorijama udruge, a započinju 24.09.2020.
Prijave primamo na mail uzor.edukacija@gmail.com do 20.09.2020.

Na prvu radionicu potrebno je donijeti ispunjenu Izjavu poslodavca koja se nalazi u prilogu obavijesti.

***
Radionice se održavaju u sklopu projekta 'Osnaživanjem i edukacijom do veće socijalne uključenosti' financiranog iz sredstava Europskog socijalnog fonda.

Dokumenti:

PDF icon Izjava poslodavca