Najava dana otvorenih vrata - 10.6.

Srijeda, 12.5.2021.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Djelatnici/ce Udruge U.Z.O.R. (psiholozi, socijalna radnica, socijalni pedagog) biti će na raspolaganju zainteresiranim sugrađanima i sugrađankama u četvrtak 10.6. od 9,00 do 18,00 sati na adresi  Blaža Polića 2/ I kat vezano uz programe udruge: Laboratorij za učenje, Sklonište i savjetovalište za žrtve obiteljskog nasilja, Psihosocijalni tretman počinitelja nasilja, Rad s kazneno prijavljenim mladima uključujući povremene uzimatelje droga - eksperimentatore, ProstoRi podrške - savjetovalište u zajednici.

U U.Z.O.R.-u pratimo situaciju uzrokovanu pandemijom korona virusa s punom pozornošću i pridržavamo se mjera koje su trenutno na snazi te je poželjna je prethodna najava dolaska na neki od telefona ili na mailova navedenih u kontaktima.

Veselimo se Vašem dolasku!