Obavijest

Ponedjeljak, 16.3.2020.

Pratimo trenutnu situaciju uzrokovanu pandemijom korona virusa s punom pozornošću i poštovanjem te poštujemo preporuke nadležnih osoba i institucija. Brinemo o sigurnosti naših korisnika i preuzimamo i vlastitu odgovornost za njihovu dobrobit. Zbog toga trenutno ne održavamo neposredne kontakte, osim onih neodgodivih, ali i dalje smo dostupni na našim telefonima i mailovima koji su navedeno na  web stranici: http://www.udruga-uzor-rijeka.hr/kontakti

Dodatni kontakti:  Rad s kazneno prijavljenim mladima 091 540 69 02  Psihosocijalni tretman počinitelja nasilja u obitelji 091 505 80 33

Koristimo priliku da i vas podsjetimo kako su trenutno znanje, empatija i solidarnost ključni te kako su odgovorno i racionalno postupanje, kao i briga o sebi i drugima neophodni za svačiju dobrobit.
Provodite mjere samozaštite, pridržavajte se svih dosad donesenih uputa i preporuka, budite svjesni odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje svojih obitelji i sugrađana.
Budite šibica koja će sačuvati ostale, ostanite strpljivi i zdravi!